ONZE GESCHIEDENIS

Elegance Kledingreparatie ontstond in 2013 en bouwde voort op meer dan 30 jaar gecombineerde ervaring van een vroeger bedrijf. Gevestigd in het hart van Zoetermeer, specialiseren wij ons in het deskundig herstellen, vermaken en op maat maken van kleding. Onze diensten omvatten tevens een hoogwaardige stomerijservice. Daarnaast zijn wij dé bestemming voor het aanpassen, inkorten en verlengen van gordijnen, waarbij we een uitmuntende kwaliteit en een snelle service bieden.

Onze toewijding aan vakmanschap en kwaliteit is doorgegeven aan de volgende generatie, die onze traditie voortzet, uitbreidt en vernieuwt. Bij Elegance Kledingreparatie kunt u blijven rekenen op betrouwbare oplossingen voor al uw kledingreparatiebehoeften en gordijnveranderingen.

Kwaliteit!

Wij staan al jarenlang bekend om onze uitstekende kwaliteit en snelle service op het gebied van kledingreparatie, het vermaken van kleding, het stomen van kleding en het maken van kleding op maat.

Wat klanten over ons zeggen  (Google Reviews)

5/5

Wij hadden bij Name-IT een rokje voor ons dochtertje gekocht. Dat moest ingenomen worden. Via Name-IT zijn we hier terecht gekomen.

Wat een top zaak! We zijn hier heel goed geholpen! 👍🏻

Vincent Luchtenberg
5/5
Prima bedrijf, attente medewerkers, komen afspraken uitstekend na, goeie kwaliteit en netjes geprijsd. Aanrader!
Hugo de Haes
5/5

Vriendelijke begroeting en goede communicatie over uit te voeren reparatie. Strijkgoed is altijd tot mijn goedvinden. Celan is een betrouwbare baas van de zaak. Ik kom vanaf de opening graag mijn kleding brengen. Alles is bespreekbaar.

Elke Walbert